STORINGEN

Storingen

Op deze pagina vind je informatie over de handelwijze bij storingen in het gebouw, de appartementen of de riolering. 

Navigeer met de onderstaande buttons naar het juiste onderwerp of scrol over de pagina.


Storing gemeenschappelijke ruimten en bezit

In het complex behoren een aantal zaken tot het gemeenschappelijk bezit van de VvE. In het document 'Gemeenschappelijke gedeelten en zaken' kan je nalezen welke zaken dat zijn.

In grote lijnen komt het erop neer dat het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, de buitenzijde van woningen en de algemene ruimten in het gebouw voor de VvE Statendam zijn en de binnenzijde van de appartementen voor de eigenaar.

Meld storingen aan de gemeenschappelijke ruimten/bezit via het contactformulier. Neem voor spoedzaken telefonisch contact op met de onderhoudscommissie.


Storing riolering

Bij verstoppingen kunt u een beroep doen op TOS Ontstoppingsservice BV. De storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar op 0900 - 899 8833.

Extra kosten voor materialen en afspraken buiten kantoortijden zijn voor eigen rekening. Ook worden extra kosten in rekening gebracht wanneer er verstoppingen op een locatie optreden die niet veroorzaakt zijn door een technisch mankement, maar door (onverantwoord) bewonersgedrag.


Storing appartementen

Voor het verhelpen van storingen in het appartement ben je zelf verantwoordelijk. Schakel voor het verhelpen van een storing zelf een bedrijf in.


Storing melden

Liftstoring
Skylift: 034 - 242 5505

Stadsverwarming
Eneco: 0800 - 0072

Algemene storing electra
Stedin: 0800 - 9009

Waterlevering
Evides 0900 - 0787

Glasschade
Centraal Beheer: 0800 - 022 9955

Overgeslagen bij ronde glasbewassing
J. Oudenes &Zn: 06 -  2485 2480